סלט אביבי ירוק

כל האביב בצלחת! סלט אביבי ירוק, רענן עם רוטב ויניגרט מעולה.

סלט אביבי ירוק

מצרכים

חצי קילו חניתות אספרגוס, קצוצות

2 כוסות אפונה טרייה או קפואה

1 חבילה מיקס עלי בייבי

8 צנוניות גדולות

8 פרוסות לימון דקות

ויניגרט לימון

הוראות הכנה

בסיר בינוני, מחממים 4 כוסות מים לרתיחה. ומרתיחים במהירות חניתות אספרגוס ואפונה טרייה, 30 שניות עד 1 דקה. מניחים מיד במי קרח לצינון. מסננים ומניחים בצד. אם משתמשים באפונה קפואה, יש להפשיר במיקרוגל.

השתמשו במעבד המזון שלכם כדי לחתוך דק את הצנוניות.

מחלקים את הירוקים בין 8 צלחות סלט.מסדרים על הירוקים חניתות אספרגוס, אפונה וצנוניות פרוסות. מוסיפים פרוסת לימון אחת לכל צלחת.

מטפטפים ויניגרט לימון.